Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Tonel Pop a LUAT FOC după mărturisirile lui Dincă: 'Astea sunt șabloane făcute de avocați în apărarea clienților'

Digi24
tonel pop

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, a luat foc la auzul declarațiilor lui Gheorghe Dincă. Bestia din Caracal a declarat că nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu, și că pe Luiza Melencu a convins-o să meargă la el acasă, iar după ce a lovit-o a încercat să o resusciteze.

Citește și: BOMBĂ în dosarul Caracal: Soțul avocatei lui Dincă, acuzat că a violat o fată de 16 ani (România TV)

"Noi toți știm că Alexandra a fost violată. Poveștile pe care le spune Dincă mă lasă rece. Încercarea lui de a scăpa de rigorile legii, nu cred că vor avea succes. Dezvoltă o apărare foarte sofisticată. Dezvoltă o apărare foarte sofisticată. (...) Am vrut să o resuscitez. Astea sunt șabloane făcute de avocați în apărarea clienților.

Noi nu cunoaștem în acest moment care este adevărul în această cauză, și DIICOT este foarte ermetic și este o chestiune de siguranță națională. Când se va evidenția că există mai multe ADN uri și piese de vestimentație și bijuterii de care Dincă nu s-ar fi lipsit va fi clar că avem mai multe omoruri", a declarat Tonel Pop la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.