Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bacșiș de 500.000 de lire sterline pentru un român care livrează pizza, în Anglia / VIDEO

Un român care lucrează în Anglia de aproape cinci ani, a câştigat marele premiu de 500.000 de lire sterline la un concurs. Bărbatul a aflat vestea cea mare într-un mod inedit: Organizatorii au comandat o pizza, pe care a livrat-o Marius, dezvăluindu-i apoi că a devenit mai bogat cu jumătate de milion de lire sterline.

 

Marius, un șofer de la livrări de pizza, a avut parte de o felie de noroc cu un câștig uriaș de 500.000 de lire sterline la un concurs. Marius Preda nu duce lipsă de bani după ce a luat premiul  care i-a "schimbat viața". Cu toate astea, imediat ce a aflat despre câștigul său, românul s-a întors la programul obișnuit de muncă, deși patronul său i-a spus chiar că acum poate cumpăra toată pizzeria unde lucrează.

Tânărul în vârstă de 28 de ani, stabilit în Anglia, la Tamworth, a participat la concursul dotat cu cel mai mare premiu oferit vreodată de specialistul în concursuri online BOTB și a fost uimit să descopere că a câștigat. Marius lucra la Papa Johns când Christian Williams, prezentatorul BOTB, a comandat pizza și l-a surprins cu vestea.

content-image

„Marius, deschide această cutie. Tocmai ai câștigat 500.000 de lire“, i-a spus prezentatorul.

„Serios?! Trebuie să mă așez...“, a bâiguit românul, emoționat.

„Sunt foarte fericit. O să iau o casă nouă pentru noi, o să mai fac acum un copil“, a răspuns Marius la întrebarea ce va face cu banii.

Bacșiș de 500.000 de lire sterline pentru un român care a livrat o pizza, în Anglia

 

Marius s-a întors apoi la serviciu, unde un Digivan era parcat afară și aștepta să le dezvăluie lui și soției sale, Alina, cât de mult a câștigat.  "Sunt absolut încântat că am câștigat și sunt plin de emoții. Câștigarea unei astfel de sume de bani îmi schimbă viața și va dura ceva timp până când voi reuși să mă obișnuiesc", a mărturisit Marius.

În ciuda marelui său câștig, Marius s-a întors la muncă a doua zi - dar intenționează să își cheltuiască câștigurile pe o casă nouă și pe o vacanță în România, de unde a plecat în 2019 în căutarea "unei vieți mai bune".  "Joc cu BOTB doar de câteva săptămâni, așa că nu-mi vine să cred că am câștigat. Le-am spus familiei și prietenilor, iar ei pur și simplu nu mă cred. Am vizionat videoclipuri cu unii dintre ceilalți câștigători și modul în care Christian m-a surprins a fost uimitor", a mai spus Marius.

"Felicitări uriașe lui Marius pentru că a câștigat acest premiu uimitor în bani la cel mai mare concurs pe care l-am organizat vreodată. Căutăm mereu noi modalități de a le oferi oamenilor șansa de a câștiga premii fantastice și a fost minunat să îl putem surprinde pe Marius în felul în care am făcut-o. Știu cât de greu este pentru mulți oameni în acest moment, iar 500.000 de lire sterline reprezintă o sumă de bani care le poate schimba viața. Trebuie să fie cel mai bun bacșiș pe care l-a primit vreodată un șofer de curierat", a declarat Christian Williams, prezentatorul BOTB.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.