Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău iese la atac după transferul primarului de Giurgiu la Pro România: A vrut să îl trec pe lista de deputaţi PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că decizia primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, de a susţine Pro România l-a şocat, motiv pentru care a convocat de urgenţă organizaţia municipală a PSD pentru a încerca să găsească alţi candidaţi la funcţia de primar.

Citește și: SONDAJ CURS - Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta .

"Am aflat din presă că domnul primar Barbu nu va mai candida la PSD, ci va candida la Pro România. A fost o surpriză mai ales că, în urma discuţiilor cu dânsul, urma să meargă să facă fotografiile pentru afişe. Cu două zile în urmă ne spunea lucrul ăsta. Nu vreau să discut despre traseism, trădători, nu vreau să folosesc cuvinte de genul ăsta pentru că nu am atacat niciodată la persoană. (...) Nicu Barbu mi-e prieten, am avut o relaţie foarte bună, în opt ani de colaborare nu cred că am fost de cinci ori în Primărie şi niciodată cu vreo intervenţie în interes personal, nu ne-am certat niciodată, cauza deciziei pe care a luat-o nu o ştiu, dar ca primar al municipiului mă aşteptam să informeze echipa care a muncit alături de dânsul, mai ales că este şi preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu. Eu nu am avut curiozitatea să îl sun, pentru mine a fost un şoc. Am înţeles că sunt toxic, dar mă uit în oglindă şi nu ştiu cu ce aş putea să îl intoxic. La un moment dat mi-a propus să îl trec pe lista de deputaţi şi nu am fost de acord şi presupun că asta e şi cauza pentru care a ales Pro România pentru că, altfel, nu am avut nicio discuţie contondentă cu dânsul", a declarat senatorul Niculae Bădălău.

El spune că în urma ştirii "atât de explozivă" că primarul PSD al municipiului Giurgiu susţine Pro România, a convocat organizaţia municipală şi de săptămâna viitoare va comanda un sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului PSD în cursa pentru Primăria municipiului Giurgiu. Niculae Bădălău a precizat că îşi doreşte ca şi candidat "un om gospodar, nu un om politic".

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a anunţat, miercuri, că a luat decizia de a susţine Pro România la alegerile locale, ca urmare a lipsei de colaborare în cadrul organizaţiei PSD. El a susţinut că multe proiecte pentru municipiu "au fost ţinute la sertar" şi şi a spus că nu mai acceptă "tandemul Niculae Bădălău-Marian Mina" la conducerea organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.