Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băiatul de 10 ani internat la spital cu răni grave în urma furtunii de duminică, din Timişoara, respiră singur, fetiţa de 11 ani e în stare gravă

alerta

Unul dintre cei doi copii răniţi grav în timpul furtunii de duminică, un băiat de 10 ani, a fost detubat de medici, iar evoluţa stării sale de sănătate este favorabilă, în timp ce cel de-al doilea copil, o fetiţă de 11 ani se află în stare staţionară gravă, cei doi fiind operaţi de medicii de la Neurochirurgie.

Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Marius Craina a declarat, luni, că starea de sănătate a băiatului de 11 ani internat cu răni grave în urma furtunii de duminică este una favorabilă şi că acum respiră singur. ”Starea băiatului de 10 ani este mult îmbunătăţită. La prânz colegii de la secţia de Terapie Intensivă au reuşit detubarea şi acum respiră spontan. Estimăm o evoluţie favorabilă şi sperăm ca pe viitor să evolueze spre bine”, a declarat Marius Craina.

În schimb, cel de-al doilea copil internat cu răni grave la Spitalul Judeţean Timişoara, după furtuna de duminică după-amiază, o fetiţă de 11 ani, se află în continuare în stare gravă. ”Starea fetiţei de 11 ani este staţionară grav. Să nu uităm că a fost mult mai gravă, la internare. Investigaţiile au arătat o stare neurochirurgicală mult mai gravă şi complexă. Intervenţia chirurgicală a fost de asemenea, complexă”, a declarat Marius Craina. Cei doi copii au fost internaţi la secţia de Neurochirurgie, fiind operaţi, în urma rănilor suferite în timpul furtunii. În total 11 persoane sunt internate la spital, la Timişoara, după ce au suferit răni în urma vijeliei de duminică, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.