Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Balazs Rooz a fost numit director regional al Bentley Motors - Europa

bentley

Bentley Motors a anunţat joi numirea lui Balazs Rooz ca nou director regional pentru Europa, decizie care intră în vigoare imediat, informează Agerpres.

Citește și: A fost deschis primul outlet al unui retailer DYI în România: mii de produse pentru casă şi grădină sunt vândute la preţuri reduse de până la 80%

Cu peste 20 de ani de experienţă în industria auto - deţinând mai multe funcţii de conducere executivă - până de curând, Rooz a fost director de transformare şi strategie de afaceri pentru Europa la Jaguar Land Rover, unde a petrecut ultimii 9 ani în diferite funcţii de conducere. Înainte de aceasta, a petrecut 4 ani cu Saab în Suedia şi 7 ani cu General Motors în Ungaria.

Rooz se alătură Bentley Motors pentru a conduce una dintre cele mai importante regiuni ale mărcii, reprezentând aproximativ un sfert din vânzările totale, efectuate de 68 de retaileri de pe 34 de pieţe europene diferite. Comentând noua numire, Chris Craft, membru pentru vânzări şi marketing al consiliului director Bentley Motors, a declarat:

"Sunt încântat că îl primim pe Balazs în echipa de Bentley în acest moment extraordinar, în timp ce ne urmăm strategia noastră "Beyond 100" şi ne îndreptăm spre viitoarea mobilitate durabilă de lux. Aceasta începe cu introducerea Noului Bentayga, SUV-ul nostru de lux. Europa va fi o piaţă cheie pentru acest model şi aştept cu nerăbdare să colaborăm cu Balazs pentru a continua succesul pe care l-am obţinut în regiune", a declarat Chris Craft, membru pentru vânzări şi marketing al consiliului director Bentley Motors.

Noul Bentayga este aşteptat pe pieţele europene la sfârşitul acestei luni. Un nou design exterior adoptă ADN-ul de design Bentley, predominant acum la nivelul întregii game de modele, cu cea mai recentă tehnologie de bord şi un habitaclu şi mai confortabil, ceea ce înseamnă că noul model este în mod semnificativ revizuit, atât în interior cât şi în exterior. Combinând abilităţile unui performant grand tourer, o limuzină de lux, o maşină spaţioasă de familie şi un off-roader, noul Bentayga îşi urmează predecesorul său. Maşina care a inaugurat sectorul SUV-urilor de lux a fost îmbunătăţită pentru a avea cea mai mare putere, cel mai înalt grad de lux şi cel mai confortabil mod de utilizare. Proiectat şi realizat artizanal în Crewe, Anglia, extraordinarul nou Bentayga se bazează pe succesul remarcabil al predecesorului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.