Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Balmoral, locul în care regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală, este castelul său preferat: A fost cumpărat de familia regală în 1852

Foto BBC
castel balmoral castel regina elisabeta

Medicii și-au exprimat îngrijorarea pentru starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a și au recomandat ca aceasta să rămână, în continuare, sub supraveghere medicală, a precizat Palatul Buckingham.

Balmoral, casa de vară a reginei, este unul dintre locurile sale preferate, unde se spune că este cea mai fericită. În fiecare vară, ea călătorește la domeniul din Aberdeenshire împreună cu membrii familiei sale.

Castelul a aparținut familiei din generație în generație începând din 1852, când a fost cumpărat pentru regina Victoria de către prințul Albert.

De obicei, ea rămâne acolo pe parcursul lunilor august și septembrie și octombrie. Anul acesta a mers acolo pe 21 iulie și a rămas acolo atunci când a numit-o pe Liz Truss, fiind pentru prima dată în timpul domniei sale când a efectuat o scurtă audiență, cunoscută sub numele de „sărutul mâinilor”, la Balmoral.

Prințesa Eugenie, nepoata reginei, a descris odată Balmoral ca fiind „o bază minunată pentru bunica și bunicul” și un loc în care „au loc să respire și să alerge”.

„Plimbări, picnicuri, câini – o mulțime de câini, sunt mereu câini – și oameni care intră și ies tot timpul”, a spus ea.

Acolo obișnuiau să se organizeze grătare de familie, cu răposatul Duce de Edinburgh care gătea și regina care spăla vasele.

După căsătoria lor din 1947, și-au petrecut o parte din luna de miere la Birkhall, o cabană de vânătoare de pe domeniu. Ea a stat acolo cu nepoții ei William și Harry când mama lor, Prințesa de Wales, a murit la Paris în 1997, anunță b1tv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.