Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baloteşti, Mogoşoaia, Snagov şi Ştefăneştii de Jos intră în carantină pentru două săptămâni

carantina

Comunele ilfovene Baloteşti, Mogoşoaia, Snagov şi Ştefăneştii de Jos intră în carantină pentru două săptămâni, începând de miercuri, de la ora 22.00.

Potrivit Prefecturii Ilfov, ca urmare a analizei de risc făcute de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, marţi, în şedinţă extraordinară, hotărâri privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Baloteşti, cu satele aparţinătoare Baloteşti, Dumbrăveni şi Săftica, comuna Mogoşoaia, cu satul aparţinător Mogoşoaia, comuna Snagov, cu satele aparţinătoare Snagov, Ciofliceni, Ghermăneşti, Tâncăbeşti şi Vlădiceasca, comuna Ştefăneştii de Jos, cu satele aparţinătoare Ştefăneştii de Jos, Creţuleasca şi Ştefăneştii de Sus.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Astfel, şeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis ordinele privind instituirea carantinei în comunele Baloteşti, Mogoşoaia, Snagov şi Ştefăneştii de Jos.

Citește și: Primele restricții în Capitală! Se aplică de mâine!

Carantina va fi instituită începând din 24 martie, ora 22.00, până în 7 aprilie, ora 22.00.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 calculată în 23 martie era de 7,14 la mia de locuitori la Baloteşti, 6,55 la Mogoşoaia, 6,64 la Snagov şi 6,66 la Ştefăneştii de Jos.

Citește și: Florin Roman s-a săturat de Vlad Voiculescu: ‘Ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.