Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania a lansat o interfaţă de conversaţie pentru clienţii care solicită amânarea plăţii creditelor

www.zf.ro
banca transilvania

Clienţii Băncii Transilvania care solicită informaţii despre amânarea plăţii creditelor pot primi răspunsuri de la o nouă interfaţă de conversaţie (chatbot) lansată de bancă pe site-ul său, potrivit unui comunicat remis miercuri de Banca Transilvania.

"Pentru clienţii care au nevoie de informaţii despre amânarea ratelor la credite - stadiul solicitării, ce presupune facilitatea etc. - sau doresc să aplice, Banca Transilvania lansează un canal suplimentar de comunicare: chatbotul Ino. Clienţii pot dialoga cu asistentul virtual intrând pe site-ul băncii, în fereastra de dialog din hompage", se menţionează în comunicatul remis de Banca Transilvania, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila, avertisment dur! Cine sunt persoanele cele mai mult predispuse deceselor provocate de COVID-19 .

Clienţii pot afla de la interfaţa de conversaţie următoarele informaţii: statusul solicitării pentru amânarea ratelor; paşii necesari pentru a aplica online pentru amânarea ratelor; ce presupune amânarea ratelor; dobânzi, comisioane, asigurări asociate creditelor; condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a beneficia de facilitate; cum se poate renunţa la amânarea ratelor.

Interfaţa de conversaţie Ino comunică exclusiv prin chat, la orice oră este accesată.

Citește și: Mare atenție! Măștile ar putea fi o sursă de infectare cu coronavirus

Interfaţa Ino este cel de-al cincilea chatbot utilizat de Banca Transilvania, după Livia (pentru clienţii persoane fizice, prin Facebook Messenger, Skype şi telefon), Raul (pentru clienţii companii, prin Facebook Messenger sau Skype), Dave (asistent online pentru echipa BT helpdesk) şi AIDA (asistent pentru echipa băncii, pentru subiecte legate de resurse umane).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.