Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania lansează aplicația BTPOS pentru comercianți

www.zf.ro
banca transilvania

Banca Transilvania lansează BTPOS App, care transformă dispozitivul cu sistem de operare Android al unui comerciant în POS care acceptă plăţi contactless cu cardul, telefonul sau cu alte accesorii de plată, a anunţat luni banca.

"BT oferă un întreg ecosistem de soluţii de plată: POS-uri tradiţionale, POS-uri Android, mobile POS-uri, soluţia proprie eCommerce BT BTeComm, programul de loialitate multi-comerciant STAR, acceptare tichete de masă etc.", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, acestea sunt prezentate pe BTePOS.ro, platformă prin care comercianţii pot comanda tot ce au nevoie pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a plăti cu cardul, cu telefonul sau online, potrivit Agerpres.ro.

"Prin această lansare continuăm parcursul digital, completând paleta de soluţii de acceptare carduri la plată. Aplicaţia POS pentru telefon oferă antreprenorilor o alternativă convenabilă, rapidă şi practică. Soluţia va putea fi utilizată de comercianţi fie stand alone, fie integrată cu o aplicaţie proprie a comerciantului şi totodată complementar cu soluţiile de acceptare utilizate deja", declară Oana Ilaş, Director Executiv Dezvoltare şi Management Produse Retail, Banca Transilvania.

Potrivit sursei citate, peste 43.000 de firme au peste 80.000 POS-uri BT, iar cota de piaţă în funcţie de rata de acceptare a soluţiilor de plată cu cardul la comercianţi este de aproape 30%.

"Banca are focus inclusiv în zona de eCommerce, având propria soluţie BT eComm şi este lider piaţă, acoperind procesarea tranzacţiilor a peste 9.700 de comercianţi online. Programul STAR cuprinde peste 19.000 de comercianţi, cu circa 17.000 de magazine fizice care acceptă plata în rate şi cu puncte de loialitate STAR, şi peste 2.300 de magazine online", se mai precizează în comunicat.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienţi şi linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.