Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii pot obține finanțări în valoare de 300.000 de euro, bani pentru înființarea unei afaceri

pinmagazine.ro
start-up

Românii pot obține finanțări în valoare de 300.000 de euro, bani pentru înființarea unei afaceri

Antreprenorii români au posibilitatea de a obține finanțări în valoare de 300.000 de euro, pentru dezvoltarea start-up-urilor. Procesul de aplicare este simplu și constă în completarea unui formular scurt.

Începe cea de-a doua ediție a programului Alpha, inițiat de fondul de investiții Eleven, oferind start-up-urilor românești de tehnologie oportunitatea de a obține finanțări în valoare de 300.000 de euro.

În schimbul acestor finanțări, start-up-urile vor ceda 10% din capitalul total și vor beneficia de un plan de afaceri personalizat

În schimbul acestor finanțări, start-up-urile vor ceda 10% din capitalul total și vor beneficia de un plan de afaceri personalizat, precum și acces la toate resursele și cunoștințele acumulate de fondul de investiții.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 7 martie 2024, iar companiile selectate vor începe activitățile din cadrul programului în luna mai a acestui an, anunță antena3.ro.

Procesul de aplicare este simplu și constă în completarea unui formular de aplicare scurt.

Ulterior, start-up-urile vor avea o întâlnire cu echipa de investitori a fondului. Dacă trec cu succes de această etapă preliminară, li se va programa o întâlnire cu membrii comitetului de selecție.

”După ce antreprenorii semnează lista de termeni şi condiţii, aceştia obţin acces la întregul pachet de resurse şi know-how oferite de către Eleven. Echipa oferă suport constant şi colaborează îndeaproape cu fiecare fondator pentru a crea un plan de business personalizat, astfel încât afacerea să poată ajungă la nivelul următor”, se arată în comunicat, notează Bursa.ro.

Programul Alpha este structurat pe trei etape distincte

Etapa Discovery are rolul de a veni în sprijinul fondatorilor în privința documentării clienților.

Antreprenorii vor înţelege mai bine clienţii cărora li se adresează, vor discuta direct cu ei şi vor afla care sunt nevoile la care start-up-ul trebuie să răspundă.

Etapa Design: Fondatorii vor învăța să creeze un produs sau serviciu care să răspundă nevoilor și preferințelor clienților lor, construind astfel un produs dorit pe piață.

Etapa Delivery: Antreprenorii vor învăța să dezvolte o strategie de intrare pe piață, pentru a începe să vândă produsul sau serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.