Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bani pentru spitalele aflate in administratia Municipalitatii

pixabay.com
diverse, bani

Consilierii Generali au aprobat primul punct pe ordinea de zi, care vizeaza "modificări în bugetul propriu al Municipiului Bucureşti pe anul 2016, în vederea demarării Programului de investiţii necesare pentru dotarea unităţilor sanitare din subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, cu echipamente şi aparatură medicală". Au votat "pentru" 24 de consilieri PSD, 2 PMP si 4 ALDE. Nu au fost de acord cu proiectul 7 consilieri PNL, 13 de la USB si 1 de la PMP.

Victor Ponta, mesaj special pentru Crin Antonescu: Nu ne vor IERTA niciodată!

Primarul General, Gabriela Firea: "Este vorba despre dotarea si utilarea celor 19 spitale aflate in subordinea Consiliului General. ASSMB a solicitat managerilor acestor spitale necesarul de dotari si aparatura, avem in acest moment un inventar al aparaturii necesare, astfel incat spitalele din Bucuresti sa arate la nivel european si sa ofere servicii de calitate pacientilor care ajung in aceste spitale. Este vorba printre altele, de cateva spitale care au si recunoastere nationala, ma refer la spitalul Foisor, spitalul de copii Gomoiu, spitalul Carol Davila, spitalele Coltea, Malaxa, Filantropia, Colentina si Victor Babes. Vreau sa subliniez faptul ca s-a realizat un calcul estimativ in ceea ce priveste realizarea acestui program pentru dotarea spitalelor din Capitala, sumele pentru aceste aparate au fost luate de pe SEAP, deci dintr-o sursa publica, transparenta. Este vorba despre 130 de milioane de lei, circa 30 milioane de euro. Subliniez ca va fi o licitatie transparenta, deschisa, electronica fara interventia nici unei persoane".

Oprea se consideră VICTIMĂ în dosarul morții lui Gigină: Judecătorii îmi vor da dreptate

Conform proiectului de hotarare, "se suplimenteaza cu suma de 130.359,95 mii lei la credite de angajament si cu 15.000 mii lei la credite bugetare, bugetul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti". In consecinta, spitalele aflate in subordinea ASSMB pot angaja fonduri in valoare de 130.359,95 milioane lei pentru dotari si echipamente medicale specifice, Primaria Capitalei decontand, pana la sfarsitul anului, din aceasta suma, 15 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.