Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banii fac diferența: căutările pentru găsirea avionului dispărut deasupra Canalului Mânecii au fost reluate, după o strângere de fonduri

Daily Star
avion, dispariție, sala

Căutările pentru găsirea avionului care îl transporta pe Emiliano Sala, dispărut, luni seară, între Nantes şi Cardiff au fost reluate, sâmbătă dimineaţă, după ce, în urma unei strângeri de fonduri s-au aduna peste 140.000 de euro, informează News.ro.

Aceste fonduri au permis echipei conduse de David Mearns, specializat în acest tip de misiuni, să demareze din nou căutările.

Două ambarcaţiuni au început căutările mai întâi "la suprafaţă", urmând ca apoi, în funcţie de condiţiile meteo, să aibă loc alt tip de operaţiuni.

Aparatul de zbor Piper PA-46 Malibu a dispărut luni. La bord se aflau jucătorul achiziţionat de Cardiff City cu 15 milioane de lire sterline şi pilotul Dave Ibbotson. După câteva zile de căutări, autorităţile din Guersney au anunţat, joi, că au încetat căutările avionului.

Citește și: Bilanţul accidentului aviatic deasupra Alpilor italieni, în care un elicopter şi un mic avion de turism au intrat în coliziune vineri, a crescut la şapte morţi

De joi, de când s-a anunţat că nu vor continua căutările avionului dispărut, s-au făcut numeroase apeluri pentru ca autorităţile britanice să îi caute în continuare pe cei doi. Apelurile au venit de la FC Nantes, de la fotbalişti şi mai ales de la fani. O petiţie lansată pe platform change.org a fost semnată de zeci de mii de oameni.

Vineri, li s-au alăturat celor care cer continuarea căutărilor şi Lionel Messi şi Gonzalo Higuain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.