Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţul accidentului aviatic deasupra Alpilor italieni, în care un elicopter şi un mic avion de turism au intrat în coliziune vineri, a crescut la şapte morţi

Dmitriy Vinogradov / Sputnik
elicopter rus

Bilanţul accidentului aviatic în care un elicopter şi un mic avion de turism au intrat în coliziune vineri, deasupra Alpilor italieni, a crescut la şapte morţi, după descoperirea sâmbătă a două trupuri, a anunţat salvamontul italian, relatează AFP, informează Agerpres.

Precedentul bilanţ era de cinci morţi. "Corpurile a două persoane date dispărute au fost găsite", a comunicat salvamontul italian pe Twitter.

Două persoane au fost spitalizate. Accidentul, care a avut loc în apropiere de gheţarul Rutor, în Valea Aosta, la circa 80 km nord-vest de Torino, s-a produs imediat după decolarea elicopterului, în momentul în care avionul ateriza, potrivit informaţiilor apărute în presa italiană.

Citește și: DRAMATIC: copilul căzut într-un puţ strâmt şi adânc din Spania a fost găsit mort

Elicopterul, pilotat de un italian, transporta cinci germani, un ghid montan şi patru schiori, în timp ce avionul, un aparat de zbor francez de tip Jodel, avea trei persoane la bord, potrivit mass-media.

Cele şase persoane aflate la bordul elicopterului au murit, precum şi unul dintre pasagerii avionului. Un francez şi un elveţian care se aflau în avion au fost grav răniţi, potrivit aceleiaşi surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.