Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bănilă, candidat la conducerea DIICOT: Mi-am propus ca după ce voi fi numit să convoc şefii de birouri teritoriale

Agerpres
Felix Banila
"Nu e normal să nu ai în vederea soluţionarea în timp rezonabil a cauzelor. Principiul soluţionării cu celeritate trebuie urmărit îndeaproape. (..)Monitorizarea cauzelor trebuie făcută în raport de vechimea lor şi de complexitatea cauzelor pentru a se evita a se ajunge la soluţionarea cauzelor după termenul de prescripţie", a spus, la CSM, Felix Oliver Bănilă.
În ceea ce priveşte repartizarea cauzelor, Bănilă a precizat că este necesar să se ţină cont de numărul de dosare pe care procurorii le au în instrumentare, complexitatea cauzelor şi specializarea procurorilor. De asemenea, magistratul susţine că şi-a propus sporirea gradului de comunicare între structura centrală a DIICOT şi structurile terioriale.
"Mi-am propus ca după ce voi fi numit să iau legătura cu şefii de birouri teritoriale şi să-i convoc la o discuţie privind problemele cu care se confruntă, nevoile pe care le au", a spus magistratul.
Procurorul le-a spus membrilor CSM că este necesară transparenţa cheluielilor efectuate la nivelul instituţiei,menţionând necesitatea existenţei unei structuri de poliţie judiciară a DIICOT, precum şi dezvoltarea parcului auto al Direcţiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.