Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bănilă rupe tăcerea: 'Ne-am dori, că sunt tată la două fete, să găsim victimele în viață'. Alexandra și Luiza, date în urmărire națională și internațională

Oliver-Felix Bănilă

Șeful DIICOT Felix Bănilă a declarat miercuri, într-o declarație de presă, că instituția pe care o conduce este competentă în acest caz. El și-a exprimat speranța ca Alexandra și Luiza să fie găsite în viață. Totodată, el a precizat că cele două au fost date în urmărire atât la nivel național, cât și internațional.

„Vă amintiți OUG 78/2016 care reglementează competența DIICOT. Știți foarte bine că în materia traficului de persoane și în materia traficului de minori DIICOT are competență exclusivă. S-a dispus extinderea urmăririi penale. La acest moment, nu putem neglija niciuna din versiunile de anchetă. Este o infracțiune adiacentă. Ne-am dori, că sunt tată la două fete, să găsim victimele în viață. Nu sunt neglijate niciuna din versiunile de anchetă. Încă din 15 aprilie, respectiv 25 iulie 2019, cele două victime au fost introduse în aplicația de dispăruți a Poliției Române, respectiv în sistemul informatic Schengen și sunt date în urmărire atât la nivel național, cât și internațional.”, a spus Bănilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.