Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până și corupția pălește în fața frumuseții: Top-modelul Bar Refaeli a bătut palma cu Procuratura israeliană și scapă de pușcărie

Bar Refaeli

Top-modelul israelian Bar Refaeli a ajuns la un acord cu Procuratura din Israel pentru a evita acuzaţiile de evaziune fiscală care i-ar fi adus o condamnare la închisoare, acceptând în schimb să efectueze nouă luni de muncă în folosul comunităţii, relatează marţi EFE.

Mama acesteia, Tzipi Refaeli, acuzată la rândul său, va fi în schimb condamnată la 16 luni de închisoare, a informat justiţia israeliană, scrie agerpres.ro.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

Conform acordului, vedeta şi mama sa şi-au recunoscut vinovăţia pentru delicte fiscale - falsificarea rezidenţei fiscale a top-modelului - şi vor plăti amenzi în valoare de 2,5 milioane de şekeli (aproximativ 6,4 milioane de euro) ca impozite neachitate.

De asemenea, Bar Refaeli a fost condamnată la 9 luni de închisoare, pedeapsă care a fost comutată în muncă în folosul comunităţii, în timp ce mama ei va ispăşi un an şi patru luni de închisoare.

Citește și: Asta da curățenie! Sora și soția omului lui Ludovic Orban, angajate în Guvern!

Materializarea acordului depinde de modul în care se va desfăşura audienţa în care vor fi prezentate condiţiile în faţa judecătorului şi vor fi oficializate condamnările, potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului Justiţiei.

Procuratura informase în urmă cu un an că Refaeli şi părinţii ei ar putea fi judecaţi pentru mai multe acuzaţii de evaziune fiscală, spălare de bani şi mărturie falsă, cu suspiciunea de a nu fi declarat 30 de milioane de şekeli (circa 8 milioane de euro) către fisc pentru a nu plăti astfel impozite.

Citește și: Klaus Iohannis, anunț oficial! Starea de alertă se prelungește! Se redeschid mall-urile, grădinițele private și piscinele

În ianuarie, potrivit presei locale, Tzipi Refaeli s-a oferit să facă închisoare în locul fiicei sale pentru ca aceasta să se poată ocupa de copii, mai ales că Bar Refaeli devenise mamă pentru a treia oară.

Părinţii celei care a fost co-prezentatoare a festivalului Eurovision 2019 au fost anchetaţi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, precum şi pentru disimularea unor încasări de care a beneficiat de fapt fiica lor.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

Aceasta a susţinut întotdeauna că banii i-ar fi câştigat în SUA, unde avea rezidenţă şi că nu este obligată să-i declare în ţara sa, afirmaţie pusă sub semnul întrebării de justiţia israeliană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.