Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama, comparat cu o 'soacră rea'

obama

Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR, nationalist), a comparat politica de sanctiuni a presedintelui american Barack Obama cu modul în care se poarta o 'soacra rea', relateaza agentia de presa TASS.

'El se poarta ca o 'soacra' - toti sunt de vina, pe toti sa-i umileasca', a spus Jirinovski, politician controversat, într-o sedinta deschisa a Dumei de Stat (camera inferioara a parlamentului rus) - 'Tribuna deschisa' - la care participa de regula si experti din afara legislativului.
Liderul nationalistilor rusi a spus ca 'în bancurile cu soacre, aceasta se enerveaza întotdeauna si ca o soacra face mai mult rau decât bine'. 'Barack Obama se comporta astfel', a remarcat Jirinovski.
'În ceea ce priveste soacrele, fiecare are propria sa experienta', a parut sa nu fie de acord presedintele Dumei, Serghei Narâskin.
Presedintele american Barack Obama a prelungit miercuri cu un an sanctiunile împotriva Rusiei, ca urmare a agravarii conflictului din estul Ucrainei. În acelasi timp, seful Casei Albe si lideri europeni s-au declarat pregatiti sa adopte noi sanctiuni împotriva Rusiei în cazul nerespectarii acordurilor de la Minsk destinate sa puna capat conflictului din Donbasul ucrainean.
Duma rusa nu a considerat ca prelungirea sanctiunilor de catre administratia de la Washington este o tragedie, afirmând într-o declaratie ca este 'un gest disperat' din partea lui Obama.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.