Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama e primul invitat al emisiunii pe care David Letterman o realizează pentru Netflix

Obama, casual

Realizatorul de televiziune David Letterman va începe, din 12 ianuarie, o emisiune pentru platforma Netflix, iar primul invitat este fostul preşedinte SUA, Barack Obama.

„My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman” va avea şase ediţii şi va cuprinde interviuri cu actorul George Clooney, rapperul Jay Z, personalitatea radio Howard Stern, actriţa Tina Fey şi activista pakistaneză Malala Yousafzai, laureată a premiului Nobel pentru Pace, potrivit Reuters.

Interviul cu Barack Obama va fi primul pe care fostul preşedinte îl acordă pentru televiziune, după ce a părăsit Casa Albă în ianuarie 2017, scrie news.ro.

În vârstă de 70 de ani, Letterman a părăsit „The Late Show” în mai 2015, după 30 de ani în care a realizat emisiuni de televiziune, şi a spus că îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia lui.

Revenirea lui la Netflix a fost anunţată în august 2017, când Letterman a spus că Papa Francisc şi preşedintele Donald Trump se numără printre personalităţile pe care doreşte să le aibă drept invitate.

Netflix a transmis că noua serie va avea episoade de câte 60 de minute şi va fi centrată pe „o personalitate extraordinară pe care Dave o găseşte fascinantă” şi că interviurile au loc atât în studio, cât şi în afara lui.

Platforma Netflix are 115,6 milioane de abonaţi în întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.