Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama își întrerupe vacanța

newyorker.com
obama clinton

Președintele american Barack Obama și-a întrerupt vacanța pentru a da o mână de ajutor candidatei democrate Hillary Clinton în finanțarea campaniei sale pentru președinția SUA, a relatat luni Huffington Post.

Astfel, Obama urma să participe la o colectare de fonduri a Partidului Democrat luni seara, la Martha's Vineyard, o insulă în apropiere de coastele statului american Massachusetts, unde își petrece vacanța împreună cu soția sa Michelle și cele doua fiice, Malia și Sasha.

Democrații Hank Goldberg și soția sa Carol au organizat evenimentul la reședința lor din Chilmark, același oraș unde președintele își închiriază casa de vacanță.

Președintele avea programat să susțină un discurs, dar presa nu era invitată să asiste și la întrebările pe care urmau să i le adreseze lui Obama cei circa 60 de donatori.

Încasările de luni seara vor fi remise campaniei lui Hillary Clinton, Comitetului Național Democrat și Partidului Democrat din diferite state ale țării.

Hillary Clinton nu urma să participe la acest eveniment.

Casa Alba a declarat că președintele Obama este dornic să facă campanie și să o ajute pe cea care i-a fost secretar de stat.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.