Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama 'îi dă decisiva' lui Donald Trump: Ultima decizie înainte de plecarea de la Casa Albă

www.abcnews.go.com
Donald Trump Barack Obama

Barack Obama s-a întâlnit cu Donald Trump după ce republicanul a câştigat alegerile prezidenţiale, dar continuă 'să-i pună beţe-n roate'. După ce a făcut campanie pe faţă pentru Hillary Clinton, Obama îi dă o ultimă lovitură duşmanului său.

Citeşte şi: România va rămâne fără gaze și țiței: Câți ani mai sunt până când vom importa totul

Donald Trump s-ar putea sa fie nevoit sa caute un alt loc de unde sa lucreze, dupa ce Biroul Oval ar urma sa intre in renovari. Conform New York Post, Barack Obama nu vrea sa isi mai incarce agenda si cu acesta aspect, asa ca a lasat problema renovarii Biroului Oval pentru administratia lui Trump. Asta inseamna ca Donald Trump ar putea sa lucreze in Biroul Oval de la Casa Alba abia dupa un an.

Citeşte şi: Mitică Dragomir 'îl dă-n fapt' pe Gigi Becali: Cum a FURAT patronul Stelei

"Din cate am inteles eu, in primul an din mandatul sau, presedintele Trump nu va avea la dispozitie Biroul Oval. Presedintele Barack Obama trebuia sa le spuna Serviciilor Secrete, care doresc sa renoveze de la zero Biroul Oval pentru a spori masurile de securitate, sa o faca in ultimul sau an. Dar nu a facut-o, a lasat-o pentru urmatorul care va prelua mandatul. Si renovareaa inseamna chiar daramarea unor pereti si reconstruirea lor pentru a avea si geamuri antiglont cat mai rapid" a spus Karl Rove, consultant al presedintelui George W. Bush.

Citeşte şi: Un membru al Guvernului, JEFUIT sub ochii vicepremierului

Conform lui Rove, Trump ar putea petrece un sfert din mandatul sau conducand SUA din cladirea de birouri Eisenhower Executive Office Building, care se afla aproape de Casa Alba, cunoscut si ca locul unde Nixon a fost protagonistul unora dintre inregistrarile celebre care l-au incriminat in scandalul "Watergate", conform ProTV. Decizia de a nu renova Biroul oval vine ca o surpriza totusi, tinand cont ca Obama a facut asta deja in 2010. Insa, de aceasta data este vorba de masuri de securitate sporite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.