Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama la Milano, în prima sa deplasare publică în străinătate după ce nu mai e preşedinte

CNN
Obama

Fostul preşedinte american Barack Obama a vizitat luni după-amiaza Catedrala din Milano, în cadrul unei vizite de două zile în Italia, prima sa deplasare publică în străinătate după ce i-a cedat locul la Casa Albă succesorului său Donald Trump, la 20 ianuarie, relatează AFP. Sosit luni la prânz în capitala Lombardiei, Obama a fost salutat la hotel de o mulţime de fani, pentru a se deplasa apoi la Domul din Milano, urmând ca seara să ia cina împreună cu fostul premier Matteo Renzi şi un mic grup de antreprenori locali la Institutul de studii politice internaţionale.

Marţi, Obama urmează să primească cheile oraşului de la primarul Giuseppe Sala, într-o întâlnire cu uşile închise. Fostul lider de la Casa Albă va lua apoi cuvântul, de la ora locală 14.00 (12.00 GMT) în cadrul summitului mondial consacrat alimentaţiei "Seeds&Chips - The Global Food Innovation Summit", consacrat anul acesta impactului tehnologiei asupra schimbării climatice şi securităţii alimentare, conform Agerpres.

Barack Obama va avea ocazia de a dialoga în marja summitului cu fostul său bucătar de la Casa Albă Sam Klass, care a fost şi consilier pe probleme de nutriţie. Alimentaţia sănătoasă a fost una din temele preferate ale fostei Prime Doamne Michelle Obama, aminteşte AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.