Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbați reținuți după mai multe furturi din mașini, în Olt

facebook.com
politia

Patru bărbaţi din judeţul Olt, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni după ce ar fi furat bunuri şi bani din mai multe maşini parcate în zona unor restaurante din Craiova unde erau nunţi, botezuri sau alte evenimente, scrie Agerpres.

Potrivit IPJ Dolj, oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 octombrie, cei patru s-ar fi deplasat în Craiova, în zona a două restaurante din localitate, unde erau organizate evenimente şi după ce au spart geamurile a 9 autoturisme, parcate în zona localurilor respective, ar fi sustras bunuri şi bani, prejudiciul total fiind estimat la suma de aproximativ 6.000 de lei.

"O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de către poliţişti, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. În urma probatoriului administrat, faţă de cei patru bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi, aceştia să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă", precizează IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.