Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat acuzat că şi-a bătut şi ameninţat soţia, iar apoi i-a incendiat autoturismul

masina foc
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul s-a petrecut luni noaptea, când Poliţia oraşului Negreşti a fost sesizată cu privire la faptul că, în comuna Rafaila, se manifestă un incendiu la un autoturism.

"Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, o femeie în vârstă de 35 de ani, din localitatea Rafaila, ar fi fost lovită şi ameninţată cu moartea de către soţul său, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din aceeaşi localitate. În urma acestui conflict, femeia s-ar fi deplasat la locuinţa mamei sale, iar în jurul orei 22,20, aceasta a observat faptul că la autoturismul proprietate personală a izbucnit un incendiu. În urma producerii incendiului, nu au rezultat victime omeneşti, autoturismul fiind distrus în proporţie de 90%. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că soţul femeii ar fi incendiat autoturismul. Totodată, a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului de 45 de ani", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi distrugere prin incendiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.