Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat anchetat penal pentru agresarea a două asistente medicale, în Botoșani

spitale

Un bărbat de 60 de ani este anchetat penal după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a lovit două asistente medicale aflate de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu.

Potrivit acesteia, bărbatul, care se afla într-o avansată stare de ebrietate, a mers la UPU şi, după ce a provocat scandal, le-a agresat pe cele două asistente medicale.

Citește și: Cum ne afectează sănătatea ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ?

'În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru lovire sau alte violenţe. Este vorba de două infracţiuni pentru care ne-am sesizat în urma apelului la 112', a afirmat Gheorghiescu.

Managerul spitalului, Corneliu Mihai, susţine că una dintre măsurile pentru prevenirea unor astfel de incidente ar fi întărirea pazei la UPU pe timpul nopţii, anunță Agerpres.

'O să analizez dacă se impune în perioada următoare suplimentarea numărului de agenţi de pază pe timp de noapte, chiar dacă asta impune costuri suplimentare. Este vorba de securitatea cadrelor medicale din UPU', a precizat Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.