Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat după ce a intrat cu mașina într-o secție de poliție din Londra

essexlive.news
accident Londra

Un bărbat a fost arestat de poliţie după ce automobilul pe care îl conducea a lovit, miercuri seară, o secţie de poliţie din nordul Londrei, informează Reuters şi DPA, potrivit AGERPRES.

Poliţia metropolitană londoneză a menţionat că incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 19:00 la secţia de poliţie Edmonton, care a fost evacuată. A fost lansată o anchetă condusă de o echipă locală de poliţie cu sprijinul ofiţerilor specializaţi în antiterorism.

Iniţial, cotidianul The Guardian a relatat că incidentul nu are legătură cu terorismul. Poliţia nu a oferit alte detalii despre natura incidentului.

Ambulanţe şi autospeciale au fost trimise la locul incidentului şi poliţia a izolat zona.

Marius Șumudică, dezvăluiri neașteptate: Gigi Becali mi-a salvat familia! M-a mișcat profund

Imagini postate pe social media au arătat o maşină în faţa secţiei de poliţie şi un bărbat care este imobilizat la sol de ofiţeri de poliţie după ce încercase să-şi incendieze automobilul.

Agenţia de presă DPA a citat o declaraţie a poliţiei londoneze potrivit căreia ''un bărbat alb de 45 de ani şi-a părăsit automobilul înainte de a-l incendia folosind benzină''. ''El a fost arestat de ofiţeri pentru presupusă incendiere şi o serie de alte infracţiuni. Bărbatul rămâne în arest la o secţie de poliţie din nordul Londrei'', adaugă declaraţia respectivă.

Anterior în această lună, nivelul ameninţării teroriste în Regatul Unit a fost ridicat la 'grav' - ceea ce înseamnă că un atac terorist este foarte probabil pe teritoriul ţării - după incidentele teroriste recente din Franţa şi Austria, deşi guvernul afirmă că nu există o ameninţare specifică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.