Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat după ce şi-a lovit cu baltagul concubina, apoi a dus-o cu forţa în afara localităţii

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-ar fi lovit concubina, apoi a obligat-o să plece cu el în afara localităţii, potrivit news.ro.

Poliţiştii au anunţat, luni, că, vineri seară, în jurul orei 23.00, au fost sesizaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un baltag de către concubin, după care a fost obligată să plece cu acesta în afara localităţii Schitu Duca.

O echipă de poliţişti a demarat imediat căutările, însă nici femeia, nici bărbatul nu au răspuns apelurilor telefonice, întrucât se aflau într-o zonă fără semnal. Pe parcursul căutărilor a fost folosit inclusiv un câine de urmă.

La un moment dat, femeia a reuşit să îşi sune fiica de pe telefonul bărbatului, precizându-i zona în care se deplasează.

Cei doi au putut fi astfel găsiţi. În urma controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra acestuia un baltag şi un cuţit.

Agresorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.

El a fost iniţial reţinut, iar în cursul zilei de duminică judecătorii ieşeni au decis emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.