Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat la Vaslui după ce a fost depistat băut la volan şi cu dreptul de a conduce suspendat

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Tătărăni, a fost arestat preventiv după ce a fost prins în stare de ebrietate la volanul maşinii şi poliţiştii au constatat în urma cercetărilor efectuate că acesta avea dreptul de a conduce suspendat pentru alte două fapte similare, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost prins, la începutul lunii februarie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dobrina, din municipiul Huşi, având o alcoolemie de 1,31% mg/l alcool pur în aerul expirat, la acel moment fiindu-i suspendat dreptul de a conduce. Pe data de 6 martie bărbatul a fost depistat din nou de poliţişti la volanul unei maşini, având o alcoolemie de 1,39% mg/l alcool pur în aerul expirat şi dreptul de a conduce suspendat, iar pe 21 martie a fost depistat în trafic pentru a treia oară conducând în stare de ebrietate.

"În urma probatoriului administrat, poliţiştii huşeni au reţinut bărbatul în vârstă de 46 de ani pentru o perioada de 24 de ore. Pe data de 24 martie, faţă de acesta, Judecătoria Huşi a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, pentru savârşirea a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi două infracţiuni de conducerea unei vehicul fără permis de conducere", precizează sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.