Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat pentru tentativă de omor după ce a agresat un tânăr

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, suspectat că a agresat un tânăr în oraşul Cristuru Secuiesc, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

"La data de 12 aprilie, poliţiştii au condus şi încarcerat un bărbat de 40 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă (...). La aceeaşi dată, bărbatul a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Tribunalului Harghita, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, agresiunea a avut loc în data de 9 aprilie. Poliţiştii au fost sesizaţi atunci despre producerea unei altercaţii între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool, soldată cu vătămarea corporală a unui bărbat, informează Agerpres.

"În cauză s-a constituit o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Harghita şi cei ai Poliţiei Oraşului Cristuru Secuiesc care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din Cristuru Secuiesc, a lovit în zona capului cu un obiect contondent un alt bărbat, de 29 de ani, din Odorheiu Secuiesc. În urma loviturilor primite, persoana vătămată a fost transportată la spital, unde i s-au oferit îngrijiri medicale", precizează reprezentanţii IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.