Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv în Olt după ce, în ultimii trei ani, ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Bărbat arestat preventiv în Olt după ce, în ultimii trei ani, ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Caracal, pentru proxenetism, el fiind acuzat că în ultimii trei ani a obligat mai multe femei să se prostitueze, anunță news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat, marţi, că poliţiştii din Caracal au făcut trei percheziţii, la locuinţa unui bărbat cercetat pentru proxenetism şi la două locuinţe în care ar fi avut loc activitatea infracţională.

“Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2021-2024, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Caracal, prin întrebuinţare de ameninţări şi acte de violenţă a determinat mai multe femei să practice prostituţia. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri şi înscrisuri care privesc posibila activitate infracţională a bărbatului. La audieri au fost conduse 35 de persoane, din judeţul Olt, în baza mandatelor de aducere”, au precizat poliţiştii.

Anchetatorii au reuşit documentarea activităţii infracţionale a bărbatului pentru trei victime ale infracţiunii de proxenetism. Cercetarile sunt continuate pentru identificarea altor victime.

Bărbatul de 38 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru proxenetism, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Caracal care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.