Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv pentru cultivare de cannabis în ghivece şi distribuire de droguri în Craiova

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce în urma unor percheziţii poliţiştii au găsit la locuinţa acestuia 90 de ghivece în care cultivase cannabis, 150 de grame de cannabis, precum şi materiale şi ustensile folosite la prepararea şi consumul de droguri de risc, potrivit Agerpres.

Potrivit DIICOT, acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, procurorii stabilind că a fost implicat în înfiinţarea unor culturi de droguri de risc (cannabis) şi distribuirea acestora pe raza municipiului Craiova.

Citește și: Moise Guran iese la atac: Așa greu de spus devine adevărul, atunci când intri la guvernare?

"În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, în perioada 2017-2019, inculpatul B.L.A. a comandat în mai multe rânduri echipamente pentru înfiinţarea de culturi in-door de cannabis. La data de 17.02.2020, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dolj în urma cărora au fost descoperite două culturi in-door de cannabis, înfiinţate începând cu luna noiembrie 2019, şi au fost ridicate 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalaţii complet utilate folosite la întreţinerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum şi materiale şi ustensile folosite la prepararea şi consumul de droguri de risc", se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.