Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv pentru trafic de cocaină şi camătă

diicot

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de trafic de droguri de mare risc (cocaină) pe raza judeţului Gorj şi camătă, în acest dosar fiind efectuate mai multe percheziţii şi audieri, informează, vineri, DIICOT.

Conform sursei citate, în perioada ianuarie - octombrie 2022, inculpatul a procurat droguri de mare risc (cocaină), pe care ulterior le-a porţionat şi vândut contra sumei de 100 euro pentru o doză diferiţilor consumatori de pe raza judeţului Gorj, cu preponderenţă din municipiul Târgu Jiu, informează Agerpres.

De asemenea, în perioada ianuarie 2019 - octombrie 2022, bărbatul a dat bani cu dobândă, ca îndeletnicire, fără a fi autorizat în acest sens, mai multor persoane, percepând o dobândă în cuantum de 20% pe lună pentru sumele împrumutate, arată DIICOT.

În acest dosar au fost efectuate în Gorj patru percheziţii domiciliare, fiind descoperite şi ridicate 22,99 grame cocaină, trei grindere şi sumele de 550 euro şi 7.540 lei.

Totodată, 15 persoane au fost duse la audieri.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj şi BCCO Craiova, luptătorilor din cadrul IPJ Gorj - SAS şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi "Tudor Vladimirescu" Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.