Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat arestat preventiv pentru trafic de droguri şi punere de valută falsă în circulaţie

catuse politie
"În cauză, s-a reţinut faptul că, începând cu toamna anului 2021 şi până în prezent, inculpatul a deţinut şi comercializat substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive sub formă de cristale albe sau praf consumatorilor din judeţul Sălaj, preţul variind în funcţie de cantitatea tranzacţionată. De asemenea, în sarcina acestuia s-a reţinut că, în lunile ianuarie şi februarie 2022 acesta a achiziţionat, prin intermediul unui site dedicat comerţului on-line, mai multe telefoane mobile, prezentându-se persoanelor vătămate sub o identitate falsă şi indicându-le o adresă care nu îi aparţinea, din municipiul Cluj Napoca, în vederea expedierii produselor. Telefoanele mobile au fost achitate de inculpat cu sume cuprinse între 900 şi 5.500 euro, compuse din bancnote cu cupiura de 50 de euro", se arată, marţi, într-un comunicat de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că bancnotele de 50 de euro folosite de inculpat pentru achitarea produselor erau false.

Procurorii DIICOT Sălaj, împreună cu poliţişti din cadrul SCCO Sălaj au efectuat, sâmbătă, o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate, în vederea indisponibilizării, substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

"La data de 12 iunie 2022, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea formulată de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sălaj, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile", se mai arată în comunicatul menţionat.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul SCCO Sălaj, suportul de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.