Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei femei l-au rupt în bătaie pe un individ: De la ce a pornit scadalul

Facebook
politie politist armata

Un bărbat a jignit o femeie de 42 de ani, în plină stradă. Mai multe femei care o însoțeau pe aceasta l-au atacat pe individ și, pentru a se apăra, el le-a amenințat cu o seceră care se folosește la tăierea stufului, transmite, sâmbătă, Poliția Tulcea.

Vineri, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, în timp ce executau serviciul de patrulare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe strada Unirii, la intersecție cu strada Babadag, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 32 de ani, din Tulcea ar fi adresat injurii unei femei de 42 de ani, din municipiu. Alte trei femei care se aflau împreună cu aceasta ar fi adresat expresii jignitoare la adresa bărbatului, totodată agresându-l fizic.”, potrivit sursei citate.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să amenințe persoanele respective cu un tarpan (seceră mică folosită la tăierea stufului).

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Forțele de ordine prezente la fața locului, respectiv trei autospeciale cu șase polițiști, jandarmi si polițiști de frontieră, au restabilit ordinea publică, bărbatul fiind dezarmat și imobilizat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Toate celelalte persoane implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor si împrejurărilor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe”, anunță IPJ Tulcea.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.