Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat care a fugit de etilotest, arestat pentru 30 de zile la Constanța

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost arestat preventiv, după ce a fost oprit de un echipaj de poliţie, el refuzând testarea cu aparatul alcooltest, dar şi recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. El este recidivist, având o condamnare de doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni comise la regimul rutier, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică seară, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Constanţa, care conducea o autoutilitată pe bulevardul 1 Mai.

Echipajul a observat că bărbatul circula haotic şi l-a oprit pentru control, constatând că mirosea a alcool. El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru a i se preleva probe biologice, unde, de asemenea, a refuzat testarea.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, iar luni a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus sa arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. El a fost dus în arestul IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că şoferul respectiv este recidivist, fiind în perioada termenului de încercare pentru o durată de trei ani, deoarece, în luna noiembrie 2016, a fost condamnat la pedeapsa de doi ani şi patru luni închisoare cu suspendare tot pentru infracţiuni la regimul rutier, comise în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.