Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat care deţinea fără drept o armă de vânătoare, reținut pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată

pusca vanatoare

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept după ce poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi au găsit, în urma unor percheziţii, mai multe cartuşe şi o armă de vânătoare letală, deţinută fără drept, conform news.ro.

"Miercuri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat trei percheziţii domiciliare, la 3 imobile, din comuna Nicoreşti, folosite de un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de uz de armă fără drept, şi despre care existau informaţii că deţine, în mod ilegal, o armă letală de vânătoare. Cu această ocazie, în interiorul unuia dintre imobilele percheziţionate au fost găsite 15 cartuşe, de calibrul 12 mm, iar în extravilanul satului Ionăşeşti, din comuna Nicoreşti, la aproximativ 20 de metri de albia râului Siret, la baza unor arbuşti, a fost găsită o armă letală de vânătoare, calibrul 12 mm, acoperită de pământ şi frunze", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul şi-ar fi procurat arma şi muniţia din Italia în cursul anului 2021 şi le-ar fi adus în ţară ilegal în august 2021.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Biroului Criminalistic Tecuci şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.