Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat căzut cu un utilaj forestier într-o râpă, salvat şi transportat la spital cu elicopterul SMURD

smurd

Un bărbat de 45 ani a fost salvat, vineri, după ce s-a răsturnat cu un utilaj forestier în zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud, în urma unei intervenţii în sistem integrat a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Salvamont, Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne şi Poliţie, potrivit AGERPRES.

Potrivit informaţiilor publicate de ISU Bistriţa-Năsăud pe pagina de socializare a instituţiei, bărbatul a suferit răni grave după ce utilajul în care se afla s-a răsturnat circa 50-70 de metri de pe un drum forestier, pe o pantă abruptă, într-o zonă greu accesibilă de pe raza localităţii Suplai, de unde a fost scos cu troliul din elicopter.

Citeşte şi: Lovitură INCREDIBILĂ pentru Ilie Năstase. Decizia OFICIALĂ a Federației Internaționale de Tenis .

La locul accidentului au fost trimise un echipaj al Ambulanţei, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi o echipă de salvamontişti.

"Cu sprijinul colegilor de la Salvamont Bistriţa-Năsăud, echipajele medicale au ajuns la locul accidentului, unde au găsit bărbatul în afara utilajului/autovehiculului, aproximativ la mijlocul distanţei dintre drumul forestier şi locul unde a ajuns utilajul răsturnat. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral grav şi a necesitat intubaţie la locul accidentului. Transferul către elicopterul SMURD s-a executat cu dificultate, un medic - salvator a coborât cu troliul din elicopter pentru a prelua bărbatul. Victima a fost preluată şi transportată cu troliul până în cel mai apropiat loc în care a putut ateriza elicopterul. Acolo, echipajele medicale au pregătit victima pentru a fi transportată de către elicopterul SMURD la un centru de traumă din municipiul Târgu Mureş", precizează ISU.

Poliţiştii vor stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: Decizie BOMBĂ după 10 ani de procese: malpraxis în cazul Ralucăi Stroescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.