Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat după ce nu a răspuns la semnalele poliţiştilor, a provocat un accident şi a părăsit locul

dosare

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Teleorman, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule după ce a provocat un accident pentru că nu a răspuns la semnalele poliţiştilor şi a părăsit locul accidentului, potrivit Agerpres.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată în seara zilei de miercuri, 23 august, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un vehicul este condus agresiv, din direcţia Vlaşin către Ghimpaţi. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ghimpaţi, care au depistat o autoutilitară, pe DC 108, în afara localităţii Cămineasca, iar la semnalele regulamentare de oprire, conducătorul acesteia nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, şi, ulterior, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând într-un copac', se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de IPJ Giurgiu.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, de 36 de ani, pasager pe locul din dreapta al autoutilitarei, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul auto, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Teleorman, a părăsit locului producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Acesta a fost depistat la scurt timp, în localitatea Ghimpaţi, iar rezultatul testării cu aparatul drager a indicat valoarea zero.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieşit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi pentru recoltarea probelor biologice de sânge, acesta rămânând internat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.