Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat după ce s-ar fi urcat băut la volan şi ar fi pătruns într-o locuinţă unde a ameninţat un martor

click.ro
masina politie

Bărbat cercetat după ce s-ar fi urcat băut la volan şi ar fi pătruns într-o locuinţă unde a ameninţat un martor

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti după ce s-a urcat băut la volan, a produs un accident după care ar fi pătruns în casa unui martor pe care l-a ameninţat şi i-a distrus un geam din locuinţă, informează Agerpres.

Potrivit unor surse, în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul care domicilia în apropiere, s-ar fi schimbat de haine şi le-ar fi povestit ulterior anchetatorilor că este om de afaceri, are şofer personal, motiv pentru care nu ştie din ce motiv este întrebat despre eveniment. În cele din urmă bărbatul a recunoscut că a condus un autoturism, dar a refuzat să meargă la spital pentru a i se preleva probe din sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 9 august, de către un localnic în vârstă de 27 de ani, din Podgoria, cu privire la faptul că bărbatul se afla la volanul maşinii, este sub influenţa alcoolului, a intrat în coliziune cu o maşină staţionată şi se manifestă agresiv. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Din cercetări a reieşit că bărbatul, aflat la volanul maşinii şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs un accident soldat doar cu pagube materiale, împrejurare în care a avariat maşina unui localnic, în vârstă de 43 de ani. Ulterior, tot pe fondul băuturilor alcoolice, acesta a avut discuţii contradictorii cu bărbatul de 27 de ani, care ar fi surprins incidentul rutier. Conducătorul auto ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului său, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi i-ar fi distrus un geam", a transmis IPJ Buzău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare, a transmis IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.