Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat în stare de arest pentru încălcarea ordinului de protecţie, hărţuire şi ameninţare

dosare

Un bărbat din Braşov a fost reţinut de poliţişti şi, ulterior, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce hărţuit-o şi ameninţat-o pe fosta concubină, la telefon, dar şi în persoană, la locul de muncă al acesteia, în pofida faptului că aceasta obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui, potrivit Agerpres.

"Din cercetările efectuate în cauză, a reieşit faptul că, la data de 17 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de partea vătămată, care semnala faptul că fostul său concubin a încercat să pătrundă la locul său de muncă, deşi pe numele bărbatului exista emis un ordin de protecţie. Faţă de sesizarea primită, poliţiştii au efectuat verificări, iar concluziile au arătat că bărbatul a încălcat obligaţiile stabilite în ordinul de protecţie, anume acelea de a nu se apropia de persoana vătămată. De asemenea, verificările au arătat faptul că bărbatul, după emiterea ordinului de protecţie, ar fi apelat de mai multe ori victima şi i-ar fi transmis multiple mesaje de ameninţare", a precizat, vineri, IPJ Braşov.

Bărbatul este cercetat, acum, penal atât pentru încălcarea ordinului de protecţie, cât şi pentru săvârşirea faptelor de hărţuire şi ameninţare.

El a fost reţinut, în 17 mai, pentru 24 de ore, iar în 18 mai a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis cererea procurorului şi a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.