Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat penal, după ce a luat 4.600 de lei uitaţi într-un bancomat de administratorul unei firme

dosare

Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud este cercetat penal, după ce şi-a însuşit suma de 4.600 de lei, bani uitaţi într-un bancomat de administratorul firme care scosese această sumă din contul societăţii. Bărbatul a fost identificat la aproape două luni de la comiterea faptei, el returnând banii păgubitului, potrivit news.ro.

”La data de 16 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au identificat un bărbat de 33 de ani din Spermezeu, bănuit de comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, la data de 22 noiembrie 2023, un bărbat de 46 de ani din Negreşti-Oaş ar fi efectuat o operaţiune de retragere a sumei de 4.600 lei din contul societăţii pe care o administrează şi ar fi omis să ridice banii. Tranzacţia a fost efectuată la un ATM din oraşul Beclean, iar bărbatul de 46 de ani s-ar fi întors la bancomat în scurt timp, însă nu a mai găsit suma de bani retrasă. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 33 de ani şi-ar fi însuşit banii”; informează, miercuri, reprezentanţii Poliţiei judeţene Bistriţa Năsăud.
Suma ridicată din bancomat, 4.600 de lei, a fost recuperată integral şi restituită păgubitului însă suspectul este cercetat în continuare pentru comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.
Conform legii, această infracţiune se pedepseşte cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă în termen de 10 zile un bun găsit nu este autorităţilor sau celui care l-a pierdut.
Recent, în judeţul Alba, poliţiştii au identificat, la şase luni de la comiterea faptei, un bărbat care a scos bani de la un ATM din Alba Iulia, din contul unei persoane care folosite aparatul înaintea sa şi nu închisese sesiunea contactless. El este de asemenea cercetat penal şi a restituit păgubitului suma de 2.500 de lei pe care retras-o din contul acestuia în iulie anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.