Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat pentru agresiune sexuală, după ce a abordat un copil pe stradă

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Un bărbat de 31 de ani, acuzat că a abordat pe stradă, în zona bazinului de înot din Baia Mare, un copil, este cercetat pentru agresiune sexuală, acesta fiind identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, informează Mediafax.

Citește și: IGPR, după ce au apărut informații că polițiștii au fost obligați să achite 1.000 de lei pe noapte la cazare la Summitul de la Sibiu: Fals

Reprezentanții IPJ Maramureș au declarat marți sursei citate că bărbatul a fost audiat și urmează să fie luate împotriva lui măsurile legale. „Din momentul în care au fost sesizați despre faptul că un minor a fost abordat de un bărbat necunoscut, polițiștii au demarat activități pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea situației de fapt. Pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. În acest caz a fost depusă o sesizare în data de 25 aprilie iar în data de 3 mai bărbatul a fost identificat în baza imaginilor camerelor de supraveghere din zona bazinului de înot din Baia Mare. Bărbatul a fost audiat și urmează să fie luate împotriva lui măsurile legale”, au spus sursele citate. Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările sub coordonarea unui procuror.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.