Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat condamnat la şapte ani de închisoare pentru trafic de minori şi viol, depistat de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Herăşti, judeţul Giurgiu, care avea de executat o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru trafic de minori şi viol, a fost depistat de poliţiştii giurgiuveni şi depus la Penitenciarul Giurgiu.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Comana, au organizat şi executat o acţiune pe linia persoanelor urmărite care a vizat punerea în executare a mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea. Cu această ocazie, a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din comuna Herăşti, judeţul Giurgiu, pe numele căruia Tribunalul Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea fiind condamnat la o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi viol", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

Bărbatul a fost condus la sediul IPJ Giurgiu pentru întocmirea documentaţiei necesare şi depus ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.