Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat condamnat pentru infracţiuni de natură sexuală în Anglia, arestat - Este acuzat că a agresat sexual două minore din Bucureşti - Victimele au 10 şi 15 ani

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un bărbat, cetăţean român, care a fost condamnat pentru infracţiuni de natură sexuală în Anglia, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a agresat două minore din Bucureşti. Victimele au 10 şi 15 ani şi au fost convinse de bărbat să-l urmeze în hoteluri din sectoarele 1 şi 6, unde le-a agresat. Bărbatul a fost acuzat ăn trecut şi de fapte comise în Spania, iar în România a mai fost acuzat de infracţiuni de natură sexuală, dar şi pentru furt şi tâlhărie, potrivit news.ro.

Poliţia Capitalei anunţă, miercuri, că a fost instrumentat un caz de viol şi furt.

”În fapt, la data de 16 iulie 2023, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, o minoră, în vârstă de 10 ani, ar fi fost abordată de un bărbat, care, sub diverse pretexte, ar fi convins-o să meargă în locuinţa acestuia, iar acolo ar fi constrâns-o să întreţină mai multe raporturi sexuale. Ulterior, bărbatul în cauză i-ar fi luat telefonul mobil minorei şi ar fi lăsat-o să părăsească locuinţa”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la data de 18 iulie 2023, minora a revenit în gară pentru a-şi recupera telefonul mobil de la bărbatul în cauză, moment în care acesta ar fi dus-o pe minoră la un hotel din Capitală, unde ar fi constrâns-o, din nou, să întreţină relaţii sexuale.

”Ulterior, minora ar fi reuşit să plece şi s-ar fi dus cu un autocar în Municipiul Râmnicu Vâlcea, unde a fost depistată de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii au mai fost sesizaţi, în 31 octombrie, de o fată de 15 ani, că, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, ar fi fost abordată de un bărbat.

Acesta a convins-o să meargă cu el într-un hotel, de unde ar fi urmat să plece împreună, a doua zi, în judeţul Vâlcea.

”După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul în cauză ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani. De asemenea, în baza probatoriului administrat, dar şi a colaborării cu alte două state partenere, a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Totodată, având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum şi a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este acelaşi bărbat”, au mai precizat poliţiştii.

În 3 noiembrie, suspectul a fost depistat şi prins în Braşov.

”Bănuitul a fost condus la audieri, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 4 noiembrie a.c., magistraţii au dispus faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a mai precizat Poliţia.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul locuieşte pe strada Mircea Vulcănescu din Bucureşti, nu are loc de muncă şi a comis faptele în hoteluri din sectoarele 1 şi 6.

În trecut, el a fost condamnat pentru fapte de natură sexuală în Anglia şi are acuzaţii de fapte penale şi în Spania.

În România a mai comis fapte de natură sexuală, dar şi furturi şi tâlhării.

Crezând că scapă de anchetatori, după comiterea fiecărei fapte fugea din Bucureşti pentru o perioadă de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.