Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat dat în urmărire internaţională pentru o infracţiune comisă în Germania, prins de poliţişti într-o comună din Vaslui

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru o infracţiune comisă în Germania, în luna august a anului trecut, a fost depistat de poliţiştii vasluieni în comuna Micleşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui au căutat şi depistat în comuna Micleşti un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Chirceşti. Pe numele acestuia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare-extrădare, bărbatul fiind căutat sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra vieţii, în luna august 2021", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.