Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 34 de ani, dat dispărut de familie

Newsflux
caine disparitie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Vutcani a fost dat dispărut de familie şi este căutat de poliţişti după ce a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a părăsit domiciliul pe data de 23 noiembrie, când le-a spus membrilor familiei că pleacă în Italia şi ulterior nu a mai putut fi contactat.

"Persoana dispărută ar fi părăsit teritoriul României, cu un autocar, având intenţia de a se deplasa în oraşul Trapani din Italia. Bărbatul are constituţie atletică, o înălţime 1.80 metri, greutatea 75 de kilograme, păr şaten şi ochi căprui. Acesta prezintă o cicatrice, în partea superioară a capului, cu o lungime de aproximativ 10 centimetri. La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, hanorac de culoare gri, geacă de culoare neagră şi pantofi sport de culoare gri. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Cetăţenii care pot oferi informaţii sunt sfătuiţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.