Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 58 de ani, arestat, după ce ar fi plătit o minoră de 13 ani pentru a întreţine raporturi sexuale cu ea

catuse politie

Un bărbat de 58 de ani din judeţul Teleorman a fost arestat, după ce ar fi oferit bani unei minore de 13 ani pentru a întreţine raporturi sexuale cu ea, potrivit news.ro.

”La data de 19 septembrie a.c., politiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dobroteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, judeţul Teleorman, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră din aceeaşi localitate”, a transmis, miercuri, IPJ teleorman.

Sursa citată a precizat că, în perioada decembrie 2022 - ianuarie 2023, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

”Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede. La data de 20 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.