Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 60 de ani, arestat pentru că a agresat sexual şi violat mai multe fete la şedinţe foto

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că ar fi agresat sexual şi violat mai multe tinere, printre ele fiind şi minore, în timpul şedinţelor foto, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 9-10 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au fost sesizaţi de patru tinere cu vârste cuprinse între 16-29 ani, despre faptul că, în perioada septembrie-octombrie, ar fi fost agresate sexual în timp ce se aflau într-un imobil al unui bărbat din Iaşi, unde au mers pentru a efectua şedinţe foto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "agresiune sexuală" şi "viol".

"La data de 14 noiembrie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale cu sprijinul luptătorii SAS Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, iar la un imobil de pe raza comunei Rediu, acesta a fost identificat. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 noiembrie, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Iaşi. La data de 15 noiembrie, acesta a fost prezentat cu propuneri legale, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile", se menţionează în comunicatul transmis de IPJ Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.