Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat decedat la o firmă din Ariceştii Rahtivani, după ce a fost lovit de un cablu metalic

Elena Robu
Medicina Legala

Un bărbat a decedat, marţi, în incinta unei societăţi comerciale din comuna Ariceştii Rahtivani după ce a fost lovit de un cablu metalic, poliţiştii deschizând dosar penal, potrivit Agerpres.

Conform datelor transmise de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privirea faptul că în incinta unei societăţi comerciale din comuna Ariceştii Rahtivani un angajat ar fi fost lovit de un cablu metalic şi este posibil să fie decedat.

Echipajul sosit la faţa locului a constatat că situaţia sesizată se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Târgşoru Vechi, care a fost declarat decedat de către un echipaj medical sosit la faţa locului.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti în cazul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.