Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat depistat a treia oară conducând un autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis

permis conducere

Un bărbat de 44 de ani din Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat de jandarmi conducând un autovehicul pe o stradă din municipiu fără a deţine permis de conducere, infracţiune pe care a comis-o şi în anii 2021 şi 2020, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie a observat pe strada Galaţii Noi un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat despre care oamenii legii aveau cunoştinţă că nu deţine permis de conducere.

Pentru oprirea acestuia, jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră, iar după legitimare s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 44 ani, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul Drager rezultatul a fost negativ.

Persoana în cauză a declarat jandarmilor că s-a deplasat împreună cu concubina acestuia în Piaţa din Micro 17, pentru diverse cumpărături, iar la plecare femeia s-a speriat de aglomeraţia din piaţă şi l-a rugat să conducă până într-o zonă fără trafic rutier intens.

Concubina, în vârstă de 60 ani, a precizat jandarmilor că avea cunoştinţă despre faptul că partenerul de viaţă nu deţine permis de conducere, dar i-a încredinţat maşina pentru a o ajuta să iasă din aglomeraţia produsă în zona pieţei, pentru că îi era frică să conducă.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie, unde jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis, iar femeii i-au întocmit actele de sesizare pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere.

Cercetările sunt continuate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.