Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Bacău și-a înjunghiat cu o secure bunica după ce aceasta l-a certat că și-a incendiat patul

cotidianul
politia nu treceti

Un bărbat de 44 de ani din Căiuți, județul Bacău, cunoscut cu probleme psihice, și-a omorât bunica. A venit acasă beat, iar când bătrâna i-a reproșat că și-a dat foc la pat, a lovit-o cu o secure.

O crimă înfiorătoare a avut loc în comuna Căiuți, județul Bacău. Un bărbat de 44 de ani și-a ucis bunica în urma unei izbucniri violente. Bărbatul se despărțise de soție în urmă cu câţiva ani şi, pentru că nu avea unde să stea, bunica lui în vârstă de 86 de ani s-a oferit să îl găzduiască.

În ziua crimei, băcăuanul a venit băut acasă şi a dat foc patului din camera în care locuia. În momentul în care bătrâna l-a certat, s-a năpustit asupra femeii cu o secure, anunță adevarul.ro.

Fiica bărbatului vorbea la telefon cu bătrâna în momentul în care s-a petrecut nenorocirea și a sunat imediat la 112, însă echipajul medical nu a mai putut să o salveze. Criminalul obişnuia să consume alcool şi atunci devenea violent cu bunica lui.

Bărbatul a fost internat în spital de mai multe ori pentru tratament psihiatric, dar de fiecare dată mama lui l-a luat acasă, în speranţa că îi va fi mai bine într-un mediu familial.

Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a fost internat la psihiatrie, iar medicii trebuie să decidă dacă a avut discernământ când a comis fapta.

Un alt bărbat cu probleme psihice, din comuna argeşeană Bascov, a ucis cinci membri ai familiei. O anchetă ulterioară a stabilit că nu mai fusese evaluat de către o comisie de specialitate de acum 18 ani, legislaţia fiind una extrem de permisivă.

Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice de câteva decenii, şi-a ucis pe 9 august cu pietre sora, fratele, părinţii şi nepoata. Masacrul a fost descoperit de către cumnatul asasinului, medic militar în Piteşti. Asasinul a fost prins într-o pădure din apropierea locului masacrului, unde a încercat să se sinucidă, fiind imobilizat la timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.